Gazeteci Ali Boz başvurusunu yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvuruları sürüyor. Gazeteci Ali Boz, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Siyaset Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 13:03:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Ali Boz yaptığı açıklamada, “Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu yaptım. Yolum Seyhanlının yoludur. Seyhan’ın daha fazla kalkınması için elimden gelen çabayı sarf edeceğim” dedi.

Seyhan’ın sorunlarını yakından bildiğini belirten Meclis Üyesi Aday Adayı Ali Boz,“Bugüne kadar gazeteci olarak Seyhan’ın sorunlarını yakından bilen ve sorunların çözümü için elimden gelen çabayı sarf ettim. Hem çalıştığım gazetede, hem Program yaptığım televizyonlarda ve radyolarda Seyhan’da sorunların halledilmesi konusunda yazı ve söylemlerimle Belediye yönetimlerine bilgi aktarımda bulundum”diye konuştu.

Boz ayrıca şöyle devam etti:

“Seyhan’da vatandaşların daha refah bir yaşantısı olması için aday gösterilip meclis üyesi olduğum takdirde Seyhan halkıyla birlikte sorunların çözümü yolunda çalışma yapacağım. Yolum Seyhanlının yoludur. Özellikle Seyhan halkının menfaatlerini koruyacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Seyhan halkının aleyhine yapılacak olan her türlü işin karşısında olacağımın da bilinmesi isterim.”

ALİ BOZ KİMDİR?

20 Eylül 1958 Yılında Seyhan İlçesi İstiklal Mahallesi doğumluyum. Evli ve 2 çocuk ve 2 torun sahibi. Yıllarca Çukurova, Yeni Adana, Ekspres, Kent ve Toros gazetelerinde görev yaptı. Halen Çukurova Press’te Haber Müdürlüğü görevini yürüten ve 1976 yılından bu yana CHP’de İlçe ve İl delegeliği, Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Bir dönem önce Türkiye Emekli-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, CHP Adana İl Emek Büroları Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.