Gelecek Partisi'nden yoğun bayram trafiği

Gelecek Partisi Kurban Bayramı münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi, Memleket Partisi, Vatan Partisi, Zafer Partisi ve Demokratik Sol Parti'ye bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Siyaset Yayın: 30 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2023 21:58:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Gelecek Partisi 2. Grup Bayramlaşma Heyeti Başkanı Çevre ve İklim Politikaları Başkanı Av. Meryem Türktekin, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Barış İlkdoğan ve Atakan Çakmak, ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi'ne bayram ziyaretinde bulundular.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun bayram mesajının da iletildiği ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi'nin kabul heyetinde ise Başkan olarak Kadın Kolları Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Aylin Nazlıkaya, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Uygar Elitoğ bulundu.

MEMLEKET PARTİSİ
Av. Meryem Türktekin başkanlığındaki Gelecek Partisi heyeti Memleket Partisi'ne de bayram ziyaretinde bulundu. Karşılıklı görüş alışverişinin de yapıldığı ziyarette ev sahipliğini Memleket Partisi Genel Sekreteri Halil İlker Çelik, Parti Meclis Üyesi Hakkı Erman Eranıl ve Ankara İl Başkan Yardımcısı Lerzan Tiryakioğlu yer aldı.


VATAN PARTİSİ
Siyasi partilere bayram ziyaretlerini aralıksız sürdüren Av. Meryem Türktekin başkanlığındaki Gelecek Partisi Heyeti Vatan Partisi'ne de gitti. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun bayram tebriklerini ileten Av. Türktekin başkanlığındaki heyeti Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Merkez Karar Kurulu Üyesi Berke Mustafa Berkil ve Öncü Kadın MYK Üyesi Şule Uncu karşıladı.


HDP-YEŞİL SOL PARTİ
Heyet olarak, HDP-Yeşil Sol Parti'ye de bayram ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Çevre ve İklim Politikaları Başkanı Av. Meryem Türktekin ve beraberindekiler burada da görüş alışverişinde bulundular. Av. Türktekin başkanlığındaki heyeti ise HDP-Yeşil Sol Parti adına Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk, HDP MYK Üyesi Elif Bulut ve Yeşil Sol Parti PM Üyesi Mete Elçi karşıladı.


ZAFER PARTİSİ
Zafer Partisi'ne de bayram ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi 2. Grup Bayramlaşma Heyeti Başkanı Çevre ve İklim Politikaları Başkanı Av. Meryem Türktekin, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Barış İlkdoğan ve Atakan Çakmak burada da Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun mesajını ilettiler. Ziyarette Zafer Partisi adına Parti Genel Sekreteri Cezmi Polat, Genel Başkan Yardımcısı Koçak Tükenmez, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel ve Genel Sekreter Danışmanı Ufuk Doğan hazır bulundular.


DEMOKRATİK SOL PARTİ
Son olarak Demokratik Sol Parti'ye ziyaretinde bulunan Gelecek Partisi Heyeti bayramlaşmanın yanı sıra gündeme dair fikir alışverişinde bulundular. Ev sahibi Demokratik Sol Parti adına ise kabulü Heyet Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi, Genel Başkan Yardımcısı Turgay Akbaba ve Parti Meclis Üyesi Ahmet Olcay Akıncı yaptı.
Ankara'da seçim trafiği bitmiş olsa da bayram trafiğinin oldukça yoğun ve hızlı aktığı gözlemlendi. • Kaynak: egemengzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.