HEDEFTE SAMSUNSPOR VAR

Trendyol Süper Lig’de sahasında Samsunspor’u ağırlayacak olan Adana Demirspor’da hazırlıklar son sürat sürüyor.

Spor Yayın: 30 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 30.11.2023 17:52:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçen hafta, deplasmanda Kayserispor’la berabere kalan mavi-lacivertliler, ligin 14. Haftasında Yılport Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Futbolcular, antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışması üzerine yoğunlaşıyor. Adana Demirspor ve Yılport Samsunspor, Süper Lig’in 14. Haftasında 2 Aralık Cumartesi günü akşam 20:00’de Yeni Adana Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

SERİ ZAMANI

Üst üste 3 maçından da beraberlikle ayrılan Adana Demirspor, Samsun ekibini mağlup ederek galibiyet serisini başlatmak istiyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert, ilk yarıda kalan 6 maçta puan kaybetmek istemiyor.

Süper Lig’de üst sıraları zorlayan Adana Demirspor, Kayseri deplasmanından beraberlikle dönüp deplasmanında galibiyet hasretini yine sonlandıramadı. Küme düşmeme mücadelesi veren Yılport Samsunspor’u evinde ağırlayacak olan mavi-lacivertlilerde tüm planlar galibiyet üzerine kurulu. Ligde, üst üste aldığı 3 beraberlik sonrası galibiyet serisi başlatmak isteyen Adana Demirspor’da Teknik Direktör Patrick Kluivert, bu konuda oldukça iddialı. Hollandalı hoca, oyuncularını motive ederken, tarihi bir seriye imza atmaları konusunda uyarılarda bulundu.

HEDEF SAMSUNSPOR MAÇI

Deplasmanda Kayserispor karşısında 4 eksikle çıkan Adana Demirspor, Balotelli dışında Stambouli, Svensson ve Belhanda’nın dönmesiyle Samsunspor karşısına daha güçlü kadroyla çıkacak. Kluivert de oyuncularından ilk devreyi üst sıralarda bitirmek için Samsunspor maçını hedef gösterdi. Başarılı teknik adam, Samsunspor engelini kayıpsız geçip, Galatasaray karşısına moralli çıkmak istiyor. Kalan 6 maçı da kazanacak güçlerinin olduğunu belirten Kluivert, “Büyük hedeflere ulaşmak istiyorsak elimizden gelenin fazlasını yapıp, tarihi bir sezona imza atalım” şeklinde konuşarak takımını zorlu maça hazırlıyor.

Öte yandan, Adana Demirspor, sahasında 6 galibiyet alırken, 1 kez berabere kaldı.

BİLETLER TÜKENMEK ÜZERE

Satışa çıkan Adana Demirspor-Yılport Samsunspor maçının biletlerine mavi-lacivertli taraftarlardan yoğun ilgi var. Fiyatları 545 TL ile 153 TL arasında değişen biletlere yoğun bir ilgi gösterilirken, gişeden alım yapılması halinde kadın, öğrenci ve engelli taraftarlara yüzde 25 indirim uygulanacağı ifade edildi.

DÜDÜĞÜ SARPER BARIŞ SAKA ÇALACAK

Adana Demirspor-Samsunspor karşılaşmasında düdüğü Sarper Barış Saka çalacak. Saka’nın yardımcılıklarını ise Hakan Yemişken ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Ali Özer olacak.

Sarper Barış Saka, bugüne kadar mavi-lacivertlilerin 14 maçını yönetti. Mavi-lacivertliler bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Saka, son olarak 3-3’lük skorla sona eren Hatayspor-Adana Demrispor maçını da yönetmişti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.