İlk yarı finalist; Çukurova Devlet Hastanesi

Sağlık-Sen Adana Şubesi Gençlik Kolları’nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası’nın çeyrek final ilk karşılaşmaları Adana İl Sağlık Müdürlüğü futbol sahasında oynandı.

Spor Yayın: 10 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 10.05.2023 23:21:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

HABER VE FOTOĞRAFLAR: HÜSEYİN AZAR

Vefa Özgür Özsoy futbol takımını 4-3 mağlup eden Çukurova Devlet Hastanesi yarı finali çıkan ilk takım oldu. Çukurova Devlet Hastanesi, yarı finalde Türkgücü ve Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane takımları arasında oynanacak maçın galibi ile karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Hakem Mesut Özsoy’un yönettiği maç yeni başlamışken Çukurova Devlet Hastanesi’nin etkin oyuncularından Sinan takımını 1-0 galip getiren golü kaydetti. 1. Dakikada Hakan’ın sağdan getirdiği topu ortaya karışık vuruşunu iyi takip eden Sinan, kale direğine sıfır noktadan vurarak topu ağlarla buluşturdu.

9. dakikada Sinan’ın kaleci ile girdiği mücadelede dönen topa ters vuruş yapan Sıraç kendi kalesine gönderdi: 2-0.

Bu golden hemen sonra 10. Dakikada sağdan aldığı topla ceza sahasına kadar giren Hakan sert vurarak topu kalecinin sağından filelere gönderdi: 3-0.

21. dakikada Ramazan, sağ tarafta önünde bulduğu topa sert vurdu, kale çizgisine yakın noktada Sıraç’ın eline çarparak, kalecinin uzanamayacağı noktadan ağlara gönderdi: 4-0.

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, ikinci yarıya daha hızlı başlayan Vefa Özgür Özsoy takımı oldu. Özellikle Hasan’ın etkin oyunu karşısında kalesinde 3 gol gören Çukurova Devlet Hastanesi defans oyuncularının oldukça zorlandığı gözlemlendi.

41. dakikada ceza sahasında bir anda topu önünde bulan Hasan durumu 3-1 getirdi.

Golden iki dakika sonra 43. Dakikada yine Hasan güzel bir röveşata vuruşu ile topu ağlara göndererek maçı izleyenlerin takdirini aldı: 4-2.

46. dakikada yine Hasan ve yine güzel bir röveşata vuruşuyla skoru 4-3’e getirdi. Kalan dakikalarda baskısını artıran Vefa Özgür Özsoy takımının mücadelesi sonuç vermeyince karşılaşma bu skorla sona erdi.

Sahadan galip ayrılarak adını yarı finale yazdıran ilk takım olan Çukurova Devlet Hastanesi, Türkgücü -Adana Şehir Hastanesi Ameliyathane karşılaşmasının galibi ile mücadele etmeye hak kazandı.

KADROLAR

Karşılaşmaya İlker Binboğa, Hüseyin Çetinkaya, Vedat Camcı, Hasan Yiğen, Güven Kalay, Şükrü Kurt, Tarık Girici ve Sıraç ilk 8’i ile çıkan Vefa Özgür Özsoy’un yedek kulübesi şu isimlerden oluştu: Yusuf Kodal, Hüseyin Bilek, İsa Tuncay, Dilgeç Cengiz, Barış Küçük ve Hasan Alkan’dan oluştu.

Çukurova Devlet Hastanesi ise, Muhammet Rıza Dolgun, Ahmet Doğan, Cengizhan Köke, Ramazan Özenli, Mithat Yurtsever, Hakan Kılıç, Sinan Gürbüz ve Mehmet Şükrü Dinç ilk 8’i ile sahaya çıktı. Yedek kulübesi ise İlker Tanış, Şahin Yalçın, Metin Göden, Mahsun Öner, Bedri Çakmak, Mehmet Koç ve Mahmut Güngör yer aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.