İşte Halkçı Belediyecilik 'Ekmek 3 TL'

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı Beldesi Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, Ramazan ayında, Türkiye'de en ucuz ekmeği Yarbaşılılara sunarak, Halkçı belediyecilik adına yine bir imkansıza imzasını attı.

Gündem Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 13:32:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

KAYNAR: "HALKIMIZ İÇİN VARIZ"

Yarbaşı Belediye Başkanı Kaynar, kendi bünyelerinde kurmuş oldukları kooperatifleriyle, Yarbaşı halkının, bahçesinde yetiştirmiş olduğu zeytinini toplatıp, ürün olarak satıyor, o zeytinleri sıktırarak mutfaklarda tüketilen yağa dönüştürüyor. Belde sakinlerinin kümeslerinde ki tavuklarının yumurtalarını toplatıp kooperatiflerinin marketlerinde, yine, direkt, üreticiden tüketiciye arz ediyor. 5 yıllık görevi süresince buna benzer bir çok faydalıişlerle, beldesine katma değerler kazandıranYarbaşı Belediye başkanı, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında da, kendilerine ait olan halk ekmek fırınını devreye sokarak, ekmeği 3 Lira fiyatıyla, Yarbaşı'nın Türkiye'de en ucuz ekmek satan belde ünvanını kazanmasına sebep oluyor.

Başkan Kaynar, Halk ekmek fırınlarında en ucuz ekmeği Yarbaşılı hemşehrilerine sunmasıyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında:" 210 gram ekmeğimizi biz şu an da 3 TL'ye satıyoruz. Osmaniye'nin 14 beldesi içerisinde, ekmeği bu fiyata satan sadece biziz. Hatta Türkiye genelinde bu fiyat sadece bizde vardır. Biz halkımız için varız. 5 Yıllık görev süremizce, daima ilklere ve imkansızlara imzalar attık. İnşallah, halkımız uygun görüpte bizi tekrara seçerse, daha da çok şeye, hep birlikte imzamızı atacağız." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.