KHK ile işten atılan değil, işe alınanlara otobüs biniş kartı verildi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bazı medya organlarında çıkan belediye çalışanları ile ilgili haberlere sert tepki gösterdi.

Gündem Yayın: 09 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 09.04.2023 12:50:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

“Kanun Hükmünde Kararname’yi (KHK) duyunca düşünmeden ortaya atlayan iftiracılara bir çift sözüm var” diyen Başkan Karalar, belediye KHK ile işten atılanlara değil, KHK ile işe alınan personeline otobüs biniş kartı verdiğini iddia ederek, “Tıpkı tüm personeline verdiği gibi” şeklinde ifadelerde bulundu.

Kararın meclis kararı olduğunu da belirten Başkan Karalar, açıklamasına şöyle devam etti:

“Yani AKP ve MHP’nin de oylarıyla alınan bir karardır. Personellerimizin emekli olana kadar doğal hakkıdır. Çalışanlarımıza terörist yakıştırması yapanları şiddetle kınıyorum. Kirli zihinleriyle bilmedikleri konuda nefret ve hakaret kusanlarla mahkemede hesaplaşacağız.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.