Kıyıksan’dan aşure lokması organizasyonu

CHP Seyhan Belediye Meclis üyesi aday adayı Mehmet Kıyıksan tarafından organize edilen ve Dostlar Grubu destekleriyle gerçekleştirilen ‘’Aşure Lokması’’ etkinliğine yaklaşık üç yüz davetli katıldı.

Gündem Yayın: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 21.08.2023 16:50:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Yerel seçimlere 10 ay kalmasına rağmen 3 ay önce CHP Belediye Meclis üyesi aday adaylığını yüzlerce kişinin katılımıyla açıklayan Mehmet Kıyıksan, organize ettiği ‘’Aşure Lokması’’ etkinliğiyle sevenleriyle bir araya  gelerek dost imrendirdi.

Seyhan ilçesi Emek Mahallesi Kapalı Semt Pazarında organize edilen ‘’Aşure Lokması’’ etkinliğine yüzlerce katılımcının yanı sıra; Seyhan Belediye Meclis üyesi ve Kayserililer Derneği Başkanı Uğur Büyükkantarcı, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Saim Yılmaz, önceki dönem milletvekili İbrahim Özdiş, Ç.Ü. Balcalı Hastanesi eski Baş Müdürü Ali Önal, Çukobirlik Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Kastalmış da katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Seyhan Belediye Meclis üyesi aday adayı Mehmet Kıyıksan, “Dostlarımızla birlikte Yas-ı Matem ayının anlam ve önemine uygun olarak hem Kerbela’da şehit olan canlarımız adına dualarımızı okuduk hem de birlik, beraberlik, bolluk ve bereket anlamına gelen aşure lokmamızı canlarımızla birlikte pay ettik. Aşure lokmamıza ortak olan, pay eden ve bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan canlarımıza, deyişleriyle bizleri mest eden Ozan Turabi Kaya’ya ve sevgili dostlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca desek ve katkılarından ötürü de Dostlar Gurubuma şükranlarımı sunuyorum ’’ dedi.

‘’Aşure Lokması’’ etkinliği çok samimi ve sıcak bir ortamda geçerken etkinliğe katılanlar, organizasyonu gerçekleştiren Seyhan Belediye Meclis üyesi aday adayı Mehmet Kıyıksan’a  teşekkür etti ve  böylesine anlamlı günde dostlarla birlikte olmanın hazzını yaşadıklarını söylediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.