KLUIVERT: BU STATTAN ÇIKAMAYACAKLAR

.

Spor Yayın: 10 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 10.08.2023 10:23:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, NK Osijek maçı öncesi, “İlk turu geçtikten sonra çalışmalarımıza sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Bu maçın önemi ve tarihsel anlamda bizim için çok büyük bir önemi var. Rakibimize de saygı duyuyoruz ama buraya gelen her takımın bu stattan kolay kolay çıkamayacağını herkes biliyor” diyerek, kendi futbollarını sergilemeye devam edeceklerini ifade etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Hırvatistan’ın NK Osijek ile karşılaşacak olan Yukatel Adana Demirspor’da teknik direktör Patrick Kluivert, Yeni Adana Stadyumu’nda basın toplantısı gerçekleştirdi.

“UMARIM RAKİP, SICAKTAN ETKİLENİR”

Takımda hemen hemen herkesin hazır olduğuna dikkat çeken Kluivert, herkesin bu maç için hazır olduğunu söyledi. Taraftar baskısına da değinen Kluivert, “Sıcak hava ile ilgili de şunu söyleyebilirim. Aslında çok da fena bir hava yok burada. Ama tabii Hırvatistan’dan daha sıcak bir hava var. O yüzden umarım rakipler de bundan etkilenir” diye konuştu.

Bir soru üzerine, Cluj maçı sonrası sosyal medyada gündem olan Başkan Murat Sancak’ın saha içinde rakip oyuncu ile transfer görüşmesi yaptığını görmediğini belirten Teknik Direktör Patrick Kluivert, “Başkanımızın yaptığı bu görüşmeyi ben açıkçası görmedim. Ama iyi bir stoper olduğunu söyleyebilirim. Şunu da eklemek istiyorum. Şu anda akımımızda olan futbolcular gayet iyiler” dedi.

“REKABET YAŞAYACAKLAR”

Kaleci Karadziç’in iki maçtır kalede görev aldığının hatırlatılması üzerine, Ertaç’ın durumunu değerlendiren Kluivert, “Hem sahada hem de dışında önemli bir futbolcumuz. Kendisinin de yüzde yüz fit olması gerekiyor. Şu an için hala yüzde yüzü yakalamış değiliz. Goran da iyi maçlar, performanslar sergiliyor. Şu an için kendileri zaten yüzde yüz fit olduğunda kendi aralarında rekabet yaşayacaklar ama Türkiye’de oynayacağımız maçlarda Türkiye Süper Lig’de oynayacağımız maçlarda çok önemli bir değer, bizim için. Bunu da söylemeden geçmeyeceğim” diye konuştu.

“TURU İKİNCİ MAÇA BIRAKMAK İSTEMİYORUZ”

NK  Osijek maçı öncesi tur şansını da değerlendiren Kluivert, “Yarın, burada çok iyi bir sonuç almak tabii ki de çok önemli. Turu ikinci maça bırakmak istemiyoruz. Futbolda her şey mümkün. O yüzden yarın elimizden geleni yapıp en iyi şekilde iyi bir sonuç alma hedefimiz var” diyerek, taraftarlara da önemli mesajlar verdi.

“REKABETİMİZ TAKIMA KATKI SAĞLAMAK İÇİN”

Takımın golcülerinden Cherif Ndiaye ise, "Bugün takıma gelen M’baye Niang da takım için katkı sağlamaya geldi. Zaten takip ettiğim bir futbolcuydu. Geldiği için mutluyum. Bizim rekabetimiz takıma katkı sağlamak için. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

Takım olarak rakiplerinden daha kaliteli olduklarını belirten Ndiaye, “Futbolcu olarak onlarla 6-7 kez karşılaştım. Onlara da zarar verebileceğimi biliyorlar. Yarın ki maç tabii ki de kolay bir maç değil. Bizden kaliteli değiller. Bunu yüzde yüz net bir şekilde söyleyebilirim. Yarın da bunu sahada göstereceğiz” diyerek düşüncelerini paylaştı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.