Kutlu ve Polat'tan Küçükçekmece Sinopspor'a ziyaret

Yeni sezonda 3.Futbol Liginde mücadele edecek olan Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ile Başkan Yardımcısı Umut Polat, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İstanbul Küçükçekmece Sinopspor’u ziyaret ettiler.

Spor Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 11:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Başkan Menderes Kutlu ile Başkan Yardımcısı Umut Polat, İstanbul Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan, yönetimi, teknik kadro ve futbolcuları ile bir araya geldiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Küçükçekmece Sinopspor Başkanı Rafet Orhan, Başkan Kutlu ve Başkan Yardımcısı Polat’a teşekkür etti.

Adana 1954 FK’ya 3.ligde başarılar dileyen Başkan Orhan, Başkan Menderes Kutlu’nun önderliğinde Adana 1954 FK’nın Türk futboluna büyük bir heyecan katacağını dile getirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.