MEHMET KUTLU: EKSİK NOKTALARA TAKVİYE YAPACAĞIZ

Adana 1954 FK oyuncularının Ali Hoşfikirer Tesisleri’nde yaptığı antrenmanları izleyen İkinci Başkanı Mehmet Kutlu, yeni sezonun herkes için hayırlı olmasını diledi.

Spor Yayın: 28 Temmuz 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.07.2023 16:18:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hazırlıkların her geçen gün ciddi bir şekilde sürdüğünü belirten İkinci Başkan Kutlu, transferlerin süreceğini söyledi. Sportif Direktör Cafer Elek’le sürekli istişare halinde olduklarının altını çizen Kutlu, “Hocamızın eksik gördüğü noktalara takviye yapacağız” şeklinde konuşarak, taraftarlara önemli mesajlar da verdi.

“TRİBÜNLER ŞENLENECEK”

Kaplanlar Grubu’nun her zaman yanlarında olduğunu hatırlatan Mehmet Kutlu, desteklerinin her geçen çoğalarak devam ettiğini söyledi. Bu yıl, daha farklı bir Kaplanlar Grubu’na ihtiyaçlarının olacağını da belirten Kutlu, “Evimizde de oynasak, deplasmana da gitsek Kaplanlar Grubu bizi yalnız bırakmayacak. Her zaman destek verdiler. Kaplanlar Grubu ile her maça 1-0 önde çıkıyoruz. Ali Gönlü Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Güzel bir ambiyans oluşturdular. Mahalle toplantılarıyla her sokakta varlar. Okulları, mahalleleri tüm Adana gençliğini Kaplanlar Grubu organize ediyor” ifadelerini kullanarak, tribünlerin de şenleneceğine dikkat çekti.

Transferde sürenin 15 Eylül’de sona ereceğini belirten Adana 1954 FK 2. Başkanı Mehmet Kutlu, “Şu an tecrübeli, merkezde oynayabilen, arkadaşlarını yönlendirebilecek, geride oyun kurma özelliği olan bir stopere bakıyoruz. Bunun dışında da hocamızın kamp dönüşü raporlarına göre yeniden transferleri değerlendireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.