MHP Çukurova çalmadık kapı bırakmıyor

Yaklaşan 14 mayıs seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Teşkilatı çalışmalara vites yükselterek devam ediyor.

Siyaset Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 16:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve yönetimi her fırsatta vatandaşla bütünleşiyor. Tüm kadroları ile sahada olan İlçe Teşkilatı kapı kapı dolaşıp esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

Esnaf ve ev ziyaretlerinin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de öneminin büyük olduğuna vurg uyapan MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, halkın siyasetçiyi yanında görmek istediğini ifade etti. İş yerinde ve evinde ziyaret edilmenin, insanların değer verdiği bir samimiyet göstergesi olduğunu iddia eden Başkan Öztuğ, "Bunun bilincinde olan MHP Çukurova Teşkilatı samimi çalışmaları ile göz dolduruyor.

Vatandaşlarımıza Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletip, Cumhur İttifakına olan güvenlerini boşa çıkarmamaya gayret ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi gece-gündüz sahadayız. 'Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız' demiştik. Sözümüzün gereğini yapmak için ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızla olan iletişimimiz bizi mutlu ediyor, muhabbetle karşılanmanın verdiği mutluluk yorgunluğumuzu unutturuyor, heyecanımızı arttırıyor.

Seçim çalışmalarımızı tamamladık. İlçemizin 27 mahallesinde seçim ve sandık görevlilerimiz hazır. Seçim günü koordine bir şekilde sahada aktif olacağız. Adana’mızda ve Çukurova’mızda “Lider Ülke Türkiye” düsturu ile Cumhur İttifakını 14 mayısta zirveye taşıyacağımıza inancımız tamdır" şeklinde konuşarak, vatandaşları sevgi, saygı ve muhabbet ile selamladığını belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.