Mucize bebek Azra 30 saat sonra enkazdan çıktı

Hatay’dan bir mucize haberi geldi. Merkez Antakya ilçesinin Ekinciler Mahallesi’nde 4 aylık Azra bebek 30 saat sonra enkazdan çıkarıldı

Yaşam Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 15:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Deprem faciasında can kaybı sayısı her geçen saat artarken, Hatay’dan bir mucize haberi geldi. Merkez Antakya ilçesinin Ekinciler Mahallesi’nde 4 aylık Azra bebek 30 saat sonra enkazdan çıkarıldı.

Suphi-Fatma Selçuk çifti ile 10 yaşındaki kızları Ravza ve 4 aylık kızları Azra oturdukları evin yıkılması nedeniyle enkaz altında kaldı. Ekiplerin çalışmasıyla, anne Fatma Selçuk ile kızları Ravza ve Azra 30 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Baba Suphi Selçuk’a ise son bilgilere göre henüz ulaşılamadı.  Yaralı olan anne Fatma Selçuk ile 10 yaşındaki kızı Ravza, Reyhanlı Özel MMT Amerikan Hastanesi’nde tedaviye alındı. Depremden yara almadan enkazdan çıkarılan ve durumu iyi olan 4 aylık Azra bebek ise aynı hastanede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde misafir ediliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.