Murat Aravi ve ekibi Memleket Partisinden istifa edip CHP'ye mi geçecek!

Adana siyaset kulisleri, Memleket Partisi Çukurova İlçe Başkanlığını başarılı bir şekilde yürütmekte olan, genç donanımlı Başkan Murat Aravi ve yol arkadaşlarının Memleket Partisinden istifa edip CHP'ye katılacakları fısıltılarıyor

Siyaset Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 14:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Adana'nın sevilen, genç donanımlı insanı Murat Aravi, Memleket Partisine katıldığı andan itibaren, donanımı ve çalışkanlığıyla, Adana'da ki yeri, il başkanının da üzerine çıkmıştı. Adana'da, Memleket Partisi denildiğinde akla gelen ilk isim olarak yerini almıştı Aravi.

Memleket Partisinin Adana'da atıl duruma geçmiş olmasından rahatsızlık duyduğu bilinen, Çukurova İlçe Başkanı Murat Aravi ve ekibinin, Muharrem İnce'yi yalnız bırakmamak adına partiden ayrılmadıkları herkes tarafından da bilinmekteydi. Adana siyaset kulislerinde ki son bomba, Aravi ve arkasında ki kitlenin Memleket Partisinden istifa ederek CHP'ye katılacakları doğrultusunda.

Aravi ve ekibinin, Memleket Partisinden ayrılıp, CHP'ye katılmasıyla; Adana da Memleket Partisi’nin iyice küçülüp taze kan bulmakta zorlanacağı, ama CHP' de de donanımlı insan sayısını arttıracağı anlaşılmaktadır....

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.