NACAR: SEVDAMIZ YÜREĞİR

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, seçim çalışmaları kapsamında saha çalışmalarına devam ederken Yüreğir halkına projelerini anlatıyor.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 14:05:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ

Dr. Halil Nacar, kentsel dönüşüm, kadınlar, çocuklar, gençler, emekliler, çevre ve turizm alanında birçok projesinin yer aldığı Yüreğir’i Adana’nın cazibe merkezi haline getirmekte kararlı olduklarını ve gayretle çalışacaklarını söyledi.


BİZ SAHA ADAMIYIZ
Her fırsatta Yüreğir’i Yüreğirlilerle birlikte yöneteceklerini yineleyen Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar, “Vatandaş bir şey istiyorsa ihtiyaç vardır. O nedenle herkesi dinlemeye devam edeceğiz. Biz saha adamıyız tek başıma dolmuşa binerim vatandaşlarımız beni tanırlarsa konuşurum tanımazlarsa onları dinlerim ve eksik gördükleri alanlar konusunda fikir sahibi olurum.

Biz saha adamıyız doktorum ve işim gereği hep sahada oldum. En iyisini biz yapacağız diye geliyoruz ve Allahın izni ile yapacağımıza eminim” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.