NENNİOĞLU 1 OY FARKLA SEÇİLDİ

Memur-Sen'de bayrak değişimi

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.07.2023 22:41:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Memur-Sen Adana İl Temsilciliği seçimi yapıldı. 71 delegenin 36’sının oyunu alan Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu 1 oy farklı Memur-Sen Adana İl Temsilciliği’ne seçildi. Mehmet Sezer ise 35 oy aldı.

Eğitim-Bir Sen binasında yapılan seçimli kongre İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşu ile başladı. Mevcut İl Temsilcisi Mehmet Sezer’e karşı 1 oy farkla seçimi kazanan Bekir Nennioğlu, “Tüm kamu çalışanlarının haklarını savunmak için istişareler sonucunda Memur-Sen Adana İl Temsilciliğine aday oldum” şeklinde konuşarak, “Sen-ben yok. Memur-Sen var” dedi.

Çıkmış olduğu bu yolda bütün iş kollarının birlik ve beraberliğini sağlayarak mücadeleye tek yumruk şeklinde devam edeceklerinin altını çizen Memur-Sen İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu, “Her eylem yeniden diriltir beni” dizesini hatırlattı.

NENNİOĞLU KİMDİR?

1965 yılında Adana Yumurtalık ilçesi Asmalı köyünde doğdu.

İlk ve ortaöğretimi Yumurtalık’ta tamamladım. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Yönetimi Mezunu.

Halk Sağlığı ve Sağlık Yöneticiliği alanında Yüksek lisans yaptı.

1986 yılında beri Kamuda Hastane Müdür Yardımcılığı, Hastane Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdür Yardımcılığı yaptı. Çağ Üniversitesinde Öğretim görevlisi olarak görev aldı.

06.02.2019 tarihinden beri Sağlık-Sen Adana Şube Başkanlığı yapıyor.

Proaktif sendikacılığa inanıyor.

Çalışanların haklarının savunulması için Memur-Sen çizgisinde her türlü söylem ve eyleme hazır olduğunu bildiriyor.

01.05.2023 tarihinde yapılan Memur-Sen genel kurulunda Genel Denetleme Kuruluna seçildi.

06.07.2023 tarihinde Memur-Sen Adana İl Temsilcisi olarak seçildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.