NENNİOĞLU: "TÜM SAĞLIK KURULUŞLARINDA YETKİLİYİZ"

Başkan Nennioğlu, yazılı açıklama yaparak kentteki sendikal faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Sağlık Yayın: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 17.05.2023 15:34:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

"Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış. Tarafımıza tevdi edilen yetkiler, harmanda yüzümüz olduğunun kanıtıdır" diyen Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, kentteki tüm sağlık kuruluşlarında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı tüm kuruluşlarda ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nda yetkili sendikanın Sağlık-Sen olduğunu söyledi.

Türkiye'de sağlık ve sosyal hizmetler kolunda 40'ı aşkın, Adana'da da 16 ayrı sendikanın faaliyet gösterdiğine dikkat çeken Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sendikal sayım dönemini daha geride bıraktıklarını ifade etti. Çalışanların yine yetkiyi güvenilir ellere teslim ettiğini vurgulayan Başkan Nennioğlu, "Zorlu dönemler içinden geçtik. Sendikal hizmetler bağlamında yarış içerisinde olduk. Daha iyiyi yapmak, çalışanlarımızın yanında olmak adına mesai saati gözetmeksizin çabaladık. Çalışma alanımız olan Sağlık ve Sosyal Hizmet alanlarında afet dönemini de içine alan süreçte oldukça yorulduk" diyerek, buna değdiğini söyledi.
"SADECE İŞİMİZİ YAPIYORUZ"
Sendikal güçlerini üyelerin esenliği ve onların hakkını aramak için kullandıklarını hatırlatan Başkan Nennioğlu, "Bugünkü geldiğimiz noktada karşımıza yine bir söz çıkıyor. Tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmazmış. Tarafımıza tevdi edilen yetkiler, harmanda yüzümüz olduğunun kanıtıdır. Hiçbir sendikal dedikoduya girmeden sadece işimizi yapmaya çalıştık" diye konuştu.
Samimiyet ve gayretle mücadele ederek, gece-gündüz demeden inandıkları değerlere sahip çıktıklarını iddia eden Başkan Nennioğlu, "Doğrunun yanında, yanlışın karşısında, Elif gibi dimdik duran ve duracak olan teşkilatımızın neferlerine, birbirinden kıymetli sağlık ve sosyal hizmet çalışanı üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuşarak, yanlarının her zaman sağlık çalışanlarının yanı olduğuna dikkat çekti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.