Patrick Kluivert kampa katıldı

Süper Lig'in flaş ekibi Adana Demirspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Patrick Kluivert kampa katıldı.

Spor Yayın: 02 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 02.07.2023 23:55:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Adana Demirspor, 2023-24 sezonu hazırlıklarına yardımcı antrenör Serkan Damla eşliğinde Topuk Yaylası'nda dün gerçekleştirdiği antrenmanla başlamıştı.

Dün akşam saatlerinde kampa katılan Teknik Direktör Patrick Kluivert'in önce yardımcı antrenörlerden oyuncular hakkında kapsamlı bilgi aldığı öğrenildi.


KAMP KADROSU
Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'nin Topuk Yaylası'nda sürdüren Adana Demirspor'un kamp kadrosu belli oldu. Bonservisi alınan Cherif Ndiaye ve Onyekuru kamp kadrosunda yer alırken, henüz sözleşmesi uzatılmayan Gökhan İnler ise kadroda yer almadı.
Kadroda şu isimler yer alıyor: 
Kale: Ertaç Özbir (34), Vedat Karakuş (25), Karacic (27)
Sağbek: Svensson (30), İsmail Çokçalış (23)
Stoper: Semih Güler (29), Manev (22), Simon Deli (32), Aslan Atay (18), Abdulsamet Burak (27), Tolga Kalender (22), Emre Kadri (19)
Solbek: Kevin Rodrigues (29), Abdurrahim Dursun (25)
Orta saha: Badou Ndiaye (33), Stambouli (32), Mustafa Kapı (20), Mahamadou Ba (24), Tayfun Aydoğan (26), Hijran Ali Boyaci (18)
Sağ kanat: Yusuf Sarı (25), Akintola (27), Samuel Nongoh (19), Salih Kavrazlı (21)
Sol kanat: Onyekuru (26), Yusuf Erdoğan (30), Arda Kurtulan (20)
10 numara: Belhanda (33), Emre Akbaba (30), Bünyamin Balat (26), İzzet Çelik (19)
Forvet: Cherif Ndiaye (27), FredrikGulbrandsen (31), Ali Yavuz Kol (22), Hamza Jaganjac (19)

STAMBOULI'NİN SÖZLEŞMESİ UZATILDI
Adana Demirspor, Benjamin Stambouli ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Gelecek sezonda ligdeki ilk 4'e girmeyi hedefleyen ve UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Adana Demirspor'dan transfer açıklaması geldi. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada Fransız orta sahası Benjamin Stambouli'nin sözleşmesinin uzatıldığı açıklandı.  Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüz, Benjamin Stambouli ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamıştır."
Mavi-Lacivert forma ile 31 resmi maçta sahaya çıkan Benjamin Stambouli bu karşılaşmalarda 1 gol, 5 asistlik katkı sundu.


ANDERSON GERİ DÖNDÜ
Bir dönem Adana Demirspor'da forma giyen Brezilyalı oyuncu Andersan Oliveria, mavi-lacivertli kulübe bu kez antrenör olarak hizmet verecek. Futbolu, Adana Demirspor'da oynarken 2019 yılında bırakan ve kariyerine 'teknik adam' olarak devam edecek olan 35 yaşındaki Brezilyalı Yıldız'a, U-16 takımı emanet edilecek. Anderson Oliveria böylelikle teknik direktörlüğe ilk adımını da atmış oldu. • kaynak: egemengzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.