Pozantı Belediye Spor galibiyeti koruyamadı: 2-2

Adana Süper Amatör Lig A Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Anadolu 19 Mayıs ile Pozantı Belediye Spor puanları paylaştı: 2-2.

Spor Yayın: 19 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 19.11.2023 18:39:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Muharrem Gülergin Stadı’ndaki karşılaşmayı Güney Güneylioğlu yönetirken yardımcılıklarını Muhammet Eren Göktaş ve Muhammet Ömer Yaşar yaptı.

Tatlı sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada ilk tehlikeli atak 7. Dakikada geldi. Bu dakikada Pozantı Belediye Spor’da, İbrahim önüne düşen topa sert vurdu, ancak top fileler yerine dışarı gitti.

8. dakikada Can Yeni soldan aldığı topla altı pasa kadar girdi. Baki’yi de geçen Can Yeni, kaleci Faruk Ali Doğan’ın üstünden topu, sağ ayağı ile filelere gönderdi: 0-1.

13. dakikada Anadolu 19 Mayıs Spor defansının hatasını iyi değerlendiren Davut Can ceza sahası yayına kadar girdi. İbrahim Ethem’e topu gönderdi. Sağ ayağı ile vuran İbrahim Ethem’in vuruşunda top dışarı gitti.

19. dakikada Anadolu 19 Mayıs’tan Tolgahan sağdan aldığı topla kendi gitti. Korner çizgisine yakın yerden sağ ayağı ile topu kaleye gönderdi. Top, defans oyuncusuna çarparak kornere çıktı.

İlk yarı Pozantı Belediye Spor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da denk bir oyun vardı. 53. Dakikada Şerafettin orta sahada buluştuğu topla ceza sahası yan çizgisine kadar geldi. Sağ ayağı ile sert vurdu. Kaleci Faruk Ali Doğan uzansa da topa dokunamayınca, Pozantı Belediye Spor durumu 2-0’a getirdi.

Bu dakikadan sonra daha etkili oynamaya başlayan ev sahibi Anadolu 19 Mayıs Spor oldu.

63. dakikada Orhan kaleci Süleyman Erkoç’un kısa düşen pasını iyi takip ederek sahip oldu. Kendisi ceza sahasına kadar topla birlikte giden Orhan’ın vuruşunda top kaleci Süleyman Erkoç’un sağından filelerle buluştu: 1-2.

77. dakikada Anadolu 19 Mayıs Spor’da ikinci yarı oyuna giren Oğuzhan Yücel, orta sahadan aldığı topla birlikte ceza sahası yayına kadar ilerledi. Bu noktadan, Oğuzhan Yücel’in sert vuruşunda kaleci Süleyman Erkoç yatarak topa sahip oldu.

78. dakikada bu kez Pozantı Belediye Spor rakip kaleyi yokladı. Ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Dönmez sol ayağı ile sert vurdu, ancak kaleci Faruk Ali Dinler uzanıp topu kornere çeldi.

80. dakikada Oğuzhan Yücel, ikinci yarıda oyuna giren Burak Cem Demir’i gördü. Önünü boşaltan Burak Cem Demir güzel bir vuruşla durumu 2-2’ye getirdi.

Orta hakem Güney Güneylioğlu karşılaşmaya +6 dakika ekledi. Kalan dakikalarda da gol olmayınca maç 2-2 sona erdi.

Bu sonuçlara göre Pozantı Belediyespor ve Anadolu 19 Mayıs Spor puanlarını 14’e çıkarırken, gol averajıyla Pozantı Belediyespor liderliğini sürdürdü.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.