Pozantı Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırıyor

Pozantı Belediyesi, ilçenin çeşitli mahallelerinde ve mevkilerde bahçe yollarında düzenleme yaparak vatandaşların hasat yapmalarını daha kolay hale getirmeye çalışıyor.

Gündem Yayın: 27 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.07.2023 08:20:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın talimatıyla Karakışlakçı, Yağlıtaş, Hamidiye gibi boğaz mahallelerinde yol yapım çalışmaları başlatan Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kamışlı Mahallesi Aksu Mevkiinde yürüttüğü çalışmaları tamamlamasının ardından bu kez de aynı mahallenin Kirazoluk Mevkiinde yol çalışmalarına başladı.

"VATANDAŞA KOLAYLIK"
Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgileri göre, Alpu, Fındıklı, Kamışlı, Yazıcak, Hamidiye, Dağdibi, Aşçıbekirli, Yukarıbelemedik, Karakışlakçı ve Yağlıtaş gibi boğaz mahallelerin kiraz ve çilek gibi meyvelerin hasat dönemlerinde vatandaşın işini daha kolay hale getirebilmek için hızlı ve planlı bir şekilde çalışma yaptıklarını belirttiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.