Pozantı Belediyespor, liderliği bırakmadı: 5-1

İlk yarı maçları sona eren Adana Süper Amatör Lig A Grubu’nda Pozantı Belediyespor, Şampiyon Çocukspor’u 5-1 mağlup ederek liderliği bırakmadı.

Spor Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 17:20:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Daha önce Pozantı ilçe stadında oynanması gerekirken yoğun yağmur sebebiyle ertelenen ve Adana merkezde bulunan Muharrem Gülergin Stadı’na alınan karşılaşmada düdüğü Mustafa Erol çaldı. Yardımcılıklarını ise Muhammet Kılıç ve Sezer Sarıtaş yaparken, maçın gözlemciliğini Erhan Kalay üstlendi.

Pozantı Belediyespor aradığı golü 17. Dakikada Berat ile buldu. 42. Dakikada İbrahim Sofuoğlu ile 2-0 öne geçen Pozantı Belediyespor 45. Dakikada Ramazan ile durumu 3-0’a getirdi.

İlk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da atak oyununu sürdüren Pozantı Belediyespor 63. Dakikada Can Yeni ile skoru 4-0’a getirdi. 75. Dakikada ise Davut ile 5-0 öne geçen Pozantı Belediyespor, 80. Dakikada Şampiyon Çocuk adına Ahmet Bal’ın ayağından golü kalesinde gördü:5-1.

Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarının son maçında Şampiyon Çocukspor’u 5-1 mağlup eden Pozantı Belediyespor gol averajıyla ilk yarıyı 17 puanla lider tamamladı. Ligde aynı puanı bulunan Yapı Meslekspor ikinci olurken, Anadolu 19 Mayısspor ise üçüncü sırada yer aldı.

• kaynak. egemen.gzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.