SAMET GÜDÜK'ÜN EMANETİNE SAHİP ÇIKTILAR

“DAİMA BİZİMLESİN, DAİMA SENİNLEYİZ”

Yayın: 01 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 01.03.2024 23:54:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Uğradığı hain silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük’ün emanetine sahip çıkan arkadaşlarından oluşan Adana Cumhuriyet Veteran Futbol Takımı ve Adana 5 Ocak Masterlar Futbol Takımı oyuncuları karşılaşma öncesi ‘Umut Dimdik Ayakta. Daima Bizimlesin, daima seninleyiz’ yazılı pankart açtılar.

Her iki takım oyuncularının birlikte açtığı pankart üzerinde Samet Güdük’ün de fotoğrafı bulunurken, seranomiye eşi Duygu Güdük’te katıldı. Babası Samet Güdük gibi futbol tutkunu olan oğul Demir Güdük’ün hayali iyi bir kaleci olmak. Futbolcu amcaları bu hayali gerçekleştirmek için ellerinden gelen desteği verme sözü verdiler.

Karşılaşmanın başlama vuruşunu da yapan Demir Güdük, daha sonra saha kenarından annesi ile birlikte maçı izledi.

Çukurova Masterlar Federasyonu Başkanı Yıldıray Bağ, anma ile ilgili duygu dolu sözler sarf etti. Merhum Samet Güdük’ün vefatından duyduğu üzüntüyü de dile getiren Başkan Bağ, “Arkadaşımız Samet’in emaneti emanetimizdir. Oğlunun futbolcu olma hayaline destek vereceğiz” diye konuştu.

İlk yarısı 2-2 berabere sona eren karşılaşmayı Adana 5 Ocak Masterlar Futbol Takımı 3-2 kazandı.

    

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.