G-XTDENW5LW2

SAMET YETİŞ'E GÖRKEMLİ SÜNNET TÖRENİ

Gazeteci Hüseyin Yetiş’in Halime Fidan Yetiş’in mutlu evliliğinden ilk göz ağrısı erkek evladı Samet Yetiş sünnet oldu. Samet Yetiş’in kirveliğini Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Yüksek Ziraat Mühendisi Okay Sangün üstlendi.

Yaşam Yayın: 03 Eylül 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 03.09.2025 14:05:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ALİ TURAÇ GECEYE ŞARKILARIYLA RENK KATTI

Samet Yetiş’in sünnet töreni  ise Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin Seyhan Nehrine nazır Sosyal Tesislerinde nezih ve görkemli bir eğlenceli etkinlik çerçevesinde gerçekleşti.  Hüseyin- Halime Fidan Yetiş çiftini bu anlamlı sünnet töreninde yakın aile dostları ve bazı kadim dostu gazeteciler de yer aldı. Gazeteci Mehmet Özer’in keyif veren Sunumu ile gerçekleşen Samet Yetiş’in sünnet töreninde Adanalı tanınmış Sanatçı Ali Turaç da gündemdeki şarkı ve türküleriyle geceye renk kattı.

ÇELENK  VE  ÇİÇEKLER GÖZ KAMAŞTIRDI

Daha sonra sırasıyla yapılan Samet Yetiş’in sünnet kınası, yaş pasta kesimi ve takı merasimi ile sona eren törene çok sayıda tanınmış isimlerden çelenk ve çiçeğinin bulunması gözlerden kaçmaz iken, bilhassa da Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Ercüment Taşdemir’in ismi önemle dikkat çekti…Hüseyin- Halime Fidan Yetiş çifti oğullarının mürüvvetini görmelerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Darısı askerlik kınası ve evliliğine olsun. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

GERÇEK DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Hüseyin ve Halime Fidan Yetiş’in kızı Gülüstan Cemre Yetiş zarafeti ile  beğeni kazandığı sünnet merasime  MHP Seyhan İlçe Başkan Yardımcısı Selçuk Dönmez,  haberciliğin duayen ismi Gazeteci yazar siyaset bilimci Yaşar Kara, Analiz uzmanı Psikolog Dr.  Polyanna Succi Kara, Gazeteci  Şükrü Ağbaş, Gazeteci Veli Uçuk, Gazeteci Dursun Dağtekin, Günaydın Adana Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Sungur, Gazeteci Nural Aktaş , Beldetaş Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Ethem Akdeniz, Gazeteci Özkan Usneker ve eşi , Gazeteci Gökmen Oğur ve eşi , Sevilen ve sayılan Turan Teştaş ve yiğeni Şükrü Tekdaş, Adil Aktay,  Basın İlan Kurumu Adana Şubesi personeli Ergün Kürek,  Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Taşkıran,  Saadet Partisi Yüreğir Belediyesi Eski Başkan Adayı Mehmet Acar, Ses Sanatçısı Melih Mutluses, İş insanı Mehmet Babur ve ailesi, Selahattin Kurtuluş ve ailesi, sevilen ve sayılan solist sanatçı Ahmet Gerçek,  Karate Milli Hakemi Salih Topallar  ve Karate Milli Hakemi  Ertuğrul Boran, Aile dostları Duygu Vuran Kartal, Ayzin Özdar  gibi dostluğun ve gazeteciliğin kadim isimleri de meslektaşlarını yalnız bırakmadı. Yoğun programları nedeniyle düğün merasimine katılamayan davetliler  ise  Hüseyin- Halime Fidan Yetiş çiftine hayırlı olsun dileklerini  telefonla arayarak ve sosyal medya hesaplarında ilettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
G-XTDENW5LW2