ŞEHİR HASTANESİNE TEKERLEKLİ SANDALYE BAĞIŞLADI

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hayırsever iş insanı Fulimex İç ve Dış Ticaret Şirketi kurucu ortağı Beytullah Uslu tarafından 100 adet tekerlekli sandalye bağışı yapılması nedeniyle plaket töreni düzenlendi.

Yaşam Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 17:39:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Başhekimlik makamındaki törene Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Volkan Harput, Adana Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ali Can Boğa ve Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Nuri Karslıoğlu da hazır bulundu. Başhekim Harput'un elinden plaketini alan Beytullah Uslu, hastaneye yaptığı bu bağışın, hasta ve hasta yakınlarına sağlayacağı hizmetten çok mutlu olduğunu, ayrıca sosyal sorumluluk projesi olarak diğer firmalara örnek ve öncü olmasını ümit ettiğini söyledi.  

Hastaneye yapılan bağışlardan birçok hastanın fayda göreceğini ifade eden Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi M. Volkan Harput ise " Hastanemize yaptıkları bağışlar ile bizleri destekleyen bağışçılarımıza gerek idare gerekse hastalarımız olarak minnet duymaktayız. Hayırseverimize çok teşekkür ederim. ” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.