Şimşek, İstanbulspor’a hazırlanıyor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 16. Haftasında oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 00:40:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlar yardımcı antrenör Serkan Damla nezaretinde teknik, taktik ve kuvvet çalışması olarak gerçekleştiriliyor.

İSTANBUL MAÇI GAZİANTEP’TE

Adana Demirspor, İstanbulspor karşılaşmasının Gaziantep’te oynayacağını duyurdu. 15 gün sürmesi planlanan bakım sırasında Adana Demirspor’un maçlarını nerede oynayacağı kesinleşti.

Mavi-Şimşekler’in iç saha maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumu’nun bakıma alınması sebebiyle Trendyol Süper Lig’in 16. Haftasında 15 Aralık Cuma günü saat 20:00’de karşılaşacağı İstanbulspor maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak.

GALİBİYET HASRETİ 5 MAÇA ÇIKTI

Süper Lig’in 15. Haftasında deplasmanda Galatasaray’a 3-1’lik skorla mağlup olan Adana Demirspor’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. Ligde, en son 10. Hafta maçında Konyaspor’u sahasında 3-0 mağlup eden mavi-şimşekler bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 lig maçında da galibiyet göremedi. Konyaspor maçı sonrası Sivasspor, Fenerbahçe ve Kayserispor ile berabere kalan Adana Demirspor, Samsunspor ve Galatasaray’a ise mağlup oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.