Sofa Oyunculuk Akademi Okulları Adana’da start verdi

Zeki Sincar Production ve Meda Film Yapım şirketlerinin yöneticisi Zeki Sincar ve Adem Sincar, yıllardır sinema, film ve müzik sektöründe birçok projeye başarıyla imza atarken, skalalarını geniş tutarak alanlarını büyütmeye devam ediyor.

Sanat Yayın: 06 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.01.2024 18:35:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Merkezi İstanbul’da olan yapım şirketleri birçok ilde aktif çalışmalar sürdürürken şimdi de Adana’da faaliyetlerine devam edeceklerini açıkladılar.

Sanatın ve sinemanın eşsiz yeri olduğunu dile getiren Zeki Sincar, İstanbul’da uzun zamandır kendi bünyelerinde eğitmenler dahilinde oyuncular yetiştirdiklerini söyledi. Sofa Oyunculuk Akademi okullarından mezun olan oyuncu adaylarına projelerde yer verip en iyi şekilde başarıya ulaştırdıklarını dile getiren Zeki Sincar, şimdi de okulun bir şubesini Adana’da açtıklarının müjdesini verdi.

“ÜNLÜ EĞİTMENLER DERS VERİYOR”

Yatırımlarına Adana’da da devam edeceklerinin altını çizen Sincar, “Sincar Medya Yönetim Kurulu, Adana’da oyunculuk akademi okulunun faaliyetlerine start verdi. Ünlü eğitmenlerden Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Burak Sarımolla, Murat Tatlı gibi ünlü isimlerin İstanbul’dan gelerek Adanalı oyuncu adaylarına dersler verip birçok film, dizi ve sinema projelerine Adana’da devam edilecek” şeklinde konuştu.

Adana’da faaliyetlerine başlayan Sofa Oyunculuk Akademi Okulu Yetkilisi Murat Öner yönetiminde kadronun kurulduğuna dikkat çeken Adem Sincar ise, “İleriki süreçte Adana’ya, sektör alanında birçok yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu. Sincar, ayrıca Adana’da sanat adına yürütülecek tüm faaliyetlerde de desteklerinin eksilmeyeceğini ifade etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.