TEKİN PROJELERİ İLE GELİYOR

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, projelerinin bir kısmını tanıttığı basın lansman toplantısını gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 13:36:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kentte bir otelde gerçekleştirilen lansman toplantısına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da katılarak destek verdi.

Yerel yönetimlerin merkezi yönetimlerle uyum içerisinde olmasını önemsediğini belirten Tekin, “Merkezi hükümetle uyumlu olmak demek tek kişinin vereceği kararlarla yönetim anlayışımızı veya paydaşlarımızı kullanmak olmamalı. Kamu hizmeti anlayışıyla belediyelerde hizmet etmemiz gerektiğinin bilinciyle biz projelerimizin bir kısmını burada sunacağız” diye konuştu.

“SIĞINMA EVİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

Son dört yıldır CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanlığını yaptığının altını çizen Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, sürekli sahalarda olduğunu söyledi. Vatandaşların özellikle Pazar yerlerinin üstünün kapatılmasını talep ettiklerine değinen Tekin, “Kadınlarla hep iç içe olduğumdan ömrüm onların sorunlarına çözüm aramakla geçti. Adana’daki kadın sığınma evleri çok yetersiz ve koşulları uygun değil. Kadınların burada kalmak istemiyor” şeklinde konuşarak yapacakları sığınma evinin Türkiye’ye örnek olacağını iddia etti.

“DEPREME DAYANIKLI BİNA İHTİYACI VAR”

Kentsel dönüşümün Seyhan için çok önemli olduğunun altını çizen Oya Tekin, merkezi hükümetin yanı sıra vatandaşlarla da görüşerek ortak noktada buluşmayı hedeflediklerini ifade etti. Seyhan’ın en önemli sorununun depreme dayanıklı ve dirençli bina ihtiyacının olduğuna vurgu yapan Tekin, kamu kaynaklarının da eşit kullanılacağının sözünü verdi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.