TÜREMİŞ, “TRANSFER BUGÜN, ALTYAPI İSE GELECEKTİR”
Elde ettikleri başarılarla son yıllarda Adana’nın en başarılı kulübü olan ÇİLTAR Adana Masa Tenisi SK’nın altyapıya yaptığı büyük yatırım devam diyor.

Büyük erkeklerde ve genç erkeklerde tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu olan ÇİLTAR Adana Masa Tenisi SK altyapı çalışmalarına hız kesmeden Şehir Stadyumu tribün altı salonda devam ediyor.
SPORDA ADANA’NIN GURURUYUZ
Son 22 yılda Adana’nın en başarılı branşının tartışmasız masa tenisi olduğunu belirten ÇİLTAR Adana Masa Tenisi SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana heyecanımız değişmedi, spora olan aşkımız hiç azalmadı. Her yıl yeni hedefler koyarak, yeni yatırımlar planlayarak yeni şampiyon raketler yetiştirmek, masa tenisine hizmeti sürdürmek için yılmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Sporcu sayısı ve elde ettiğimiz başarılar ile Adana’nın gururu olmak bizlere büyük moral veriyor. Yerel yöneticilerimizin bu kadar büyük başarılara imza atan masa tenisi branşına sahip çıkarak destek vermelerini arzu ediyoruz” diye konuştu.