Türk tenisinin marka kulübü; ATDSK

Ay yıldızlı bayrağımıza hizmet edip, her yıl tenis milli takımına sporcular veren Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Türk tenisinin marka kulübü oldu.

Spor Yayın: 01 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.07.2024 10:20:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Ali Refah Keskin başkanlığında büyük ivme kazanan, son 10 yıldır taslak bütçenin kat kat üzerinde gerçekleşen bütçesiyle her yıl yeni yatırımların yapıldığı ATDSK, yeni yatırımlara da kucak açıyor.

2019 yılında 12, 14, 16 ve 18 yaşlarında 5 sporcusunu birden milli takıma kazandıran ATDSK, yeni bir başarıya daha imza attı. ATDSK, bu yıl da 3 sporcusunu birden milli takıma verme başarısı gösterdi. ATDSK alt yapısından yetişen raketlerden Timur Ergün 12 yaşta,  Toprak Konya 14 yaşta ve Mert Aytekin 18 yaşta milli takıma giren Adanalı sporcular oldular. Tüm oyuncuları ATDSK alt yapısından yetişen ATDSK 18+ Takımı da, 2024 Brooks Brothers Türkiye Takımlar Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu oldu.

DEV YATIRIMLAR

Milli takıma giren sporcularıyla gurur duyduklarını bildiren ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, milyonlarca liralık yatırımlara rağmen borç bulunmadığını, 2024 ve 2025 yıllarında 8 yılda yaptıkları yatırımların üzerinde dev bir yatırımı yaparak, Türk tenisine hizmet etmeyi sürdüreceklerini vurguladı. Keskin, yaptıkları ve yapacakları yatırımların teniste tesisleşmeyle birlikte Adana’yı da teniste marka şehir yapmayı, bununla birlikte kentin sahip olduğu iklim avantajlarından yararlanarak, uluslararası arenada teniste merkez haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. 2’si kapalı 10 sert zemin ve 6 toprak kort olmak üzere uluslararası standartlarda 16 korta sahip ATDSK’nın Türk tenisinde marka kulüp olduğunu ifade eden Keskin, “Göreve geldiğim ilk günden bu yana heyecanımız değişmedi, aşkımız azalmadı. Her yıl yeni hedefler koyarak, yeni yatırımlar planlayarak yeni şampiyon raketler yetiştirmek, ay yıldızlı bayrağımıza hizmeti sürdürmek için yılmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

HEALTH CENTER

Tenis şampiyonlarının adresi olan ATDSK’da kulüp sporcuları ve üyeler için özenle hazırlanan fitness salonu, sauna ve masaj salonundan oluşan Health Center da, pandemi döneminin yatırımı oldu. Baraj gölü manzaralı merkezde, sağlıklı yaşam için ihtiyaç duyulan fitness aletleriyle yapılan çalışmalar, sporda ve günlük hayatta farklılıklar kazandırıyor. 2 bin metrekare kapalı alana sahip Health Center, SPA, masaj odaları, sauna, fitness salonu, açık seyir terası, teras restoranı, yüzme havuzuyla muhteşem bir kompleks olarak, üyelerine, sporcularına milli tenisçilere hizmet veriyor.

 

THE ROOMS

55 yıllık köklü geçmişiyle Türk tenisine sayısız milli sporcular yetiştiren ATDSK’daki yatırımlara misafir sporculara kulüpte konaklama imkanı sağlayan 14 yataklı The Rooms da eklendi. Ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan ATDSK’da, Adana’ya turnuva ve kamp için gelen antrenörlerin kulüp bünyesinde konaklayacakları The Rooms hizmete girdi. İlk olarak geçtiğimiz nisan ayındaki 24’üncü Çukurova Belediyesi Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’na gelen sporcuları misafir eden ATDSK The Rooms, sporcuların maç ve antrenman sonrası dinlenmelerine yönelik ihtiyaçları dikkate alınarak dizayn edildi.

TENİSTE İŞBİRLİĞİ

ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, kulüp bünyesindeki uluslararası tenis akademisinin baş antrenörü ITF’in 5 eksperinden biri olan Renato Vavassori ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adana’da ‘Teniste birliktelik ve işbirliği’ ziyaretleri de başlattı. Bu çerçevede, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ziyaret edildi. Tenisçi sayısını artırmak, tenisi Adana’nın tüm mahallelerine yaymak, sosyal sorumluluk projelerini artırmayı amaçlayan ziyaretlerde teniste işbirliği kararı alındı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.