TÜRKMEN: “OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM”

Kabasakal Gençlik, ilk yarıyı lider bitirmek istiyor

Spor Yayın: 25 Kasım 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 25.11.2023 12:08:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana Süper Amatör Lig C Grubu lideri Kabasakal Gençlikspor hafta sonu karşılaşacağı Karataş Belediyespor’u gözüne kestirerek, puan yada puanlar almak için mücadele edecek.

Ligde, aldığı 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puanla lider olan Kabasakal Gençlikspor’un mağlubiyeti bulunmuyor. En yakın takipçisi 12 puanlı Karataş Belediyespor’la Muharrem Gülergin’de karşılaşacak olan Kabasakal Gençlikspor Teknik Direktörü Mehmet Türkmen, mütevazi ve ama inanmış bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

“MÜTEVAZİ BİR TAKIMIZ”

Futbolcularının moral ve motivasyonunun yerinde olduğunu ifade eden Türkmen, takımda sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını belirtti. Güzel bir hava yakaladıklarının altını çizen Teknik Direktör Mehmet Türkmen, “Karataş Belediyespor’la ilk devrenin son maçını oynayacağız. Beraberlik bile bizi ilk devrenin lideri yapar. Mütevazi bir takımız. Futbolcularıma bu konuda ne kadar teşekkür etsem azdır. Oyuncularım sahada ellerinden geleni yapıyor. Bu da beni mutlu ediyor” şeklinde konuşarak yakaladıkları olumlu havayı devam ettirmeye çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.