VALİ KÖŞKER: “VAKIF KÜLTÜRÜNE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, Vakıflar Haftası münasebetiyle Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen ile beraberindeki heyeti kabul etti.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 08.05.2024 11:42:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Ziyarette Bölge Müdürü Evsen hafta boyunca yapacakları etkinlikler hakkında Vali Köşger’e bilgi verdi.

Vakıfların, tarih boyunca süregelmiş yardımlaşma ve dayanışma duygusunun, karşılık beklemeden yapılan iyilik kültürünün kurumsallaşmış hali olduğunu söyleyen Vali Köşger, “Kadim medeniyetimizin temelini oluşturan vakıf kültürü, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmamızın mihenk taşıdır. Tarih boyunca iyilik ve yardımlaşma duygusunu geliştirerek birçok hizmetin gerçekleşmesine vesile olan vakıf kültürüne sahip çıkmamız ve bu medeniyeti yaşatmamız gerekmektedir.“ dedi.

Vali Köşger; vakıflarımızın yaşatılmasına katkıda bulunan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür etti, çalışmalarında başarılar dileyerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü çalışanlarının ve ilimizde faaliyet gösteren tüm vakıfların haftasını kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.