Yönetimden futbolculara tatlı ikramı

Yeni sezonda 3.futbol ligi 4.grupta şampiyonluk hedefleyen Adana 1954 FK, lige en iyi şekilde hazırlanıyor.

Spor Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 11:04:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Ali Hoşfikirer Stadında yapılan antrenmanı izleyen Başkan Menderes Kutlu, teknik kadro ve futbolculara tatlı ikramında bulundu. 

Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle: "Takımımız Adana da kamp çalışmalarına tempo yükselterek devam ediyor. Çalışmamızı Başkanımız Menderes Kutlu ve yöneticilerimiz ile birlikte izleyerek futbolculara moral verdi.

Antrenmandan önce yeni sezonda beklentilerini ve isteklerini belirten Başkanımız antrenman sonunda yönetim kurulu ile birlikte futbolcularımıza tatlı ikram etti."


Teknik Direktör Adem Çağlayan ile Sportif Direktör Cafer Elek, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, "Başkanımız Menderes Kutlu'nun önderliğinde yeni sezonda 3.futbol ligine renk katacağız" dediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.