Yüreğir Belediyesi Çukurova Masterlar Ligi play-off maçlarıyla devam ediyor

.

Spor Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 16:19:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve tüm Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketi sonrası, oluşan olumsuz psikolojiyi yenebilmeyi, çok sevdikleri futbol ile gerçekleştirmek istediklerini belirten Çukurova Masterlar Federasyonu Başkanı Ramazan Çakır, federasyonlarının Yüreğir Belediye Ligi adını verdikleri ligin, statüsünde belirtildiği gibi puan durumlarına göre A ve B gruplarında katılım sağlayan dört takımın iştirakiyle play-off maçlarının ilki Adana Güneşi ve Yıldızlar maçıyla start aldığını ifade etti.

Play-off karşılaşmalarının ilk hafta karşılaşmasının bu yıl oynanan lig maçlarının en çekişmeli ve zevkli, bir o kadar da centilmenliğin ön planda olduğu heyecan içerisinde geçtiğini belirten Çukurova Masterlar Federasyonu Başkanı Ramazan Çakır, “Play-off’un ikinci maçı olan Barışgücü-5 Ocak Masterlar karşılaşması da bol gollü, çekişmeli ve centilmenlik içerisinde oynandı. Takımlarımızın sporcularına, yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz. 2022-23 Yüreğir Belediyesi Çukurova Masterlar Ligi’ni, play-off maçlarıyla centilmenlik içerisinde tamamlamayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.