BAŞKAN TEKİN SEYHANLI MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Seyhanlı muhtarlarla bir araya gelerek yeni dönemde yapılacak olan hizmetler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Tekin, “ Muhtarlarımızı önemsiyor ve büyük bir değer veriyoruz. 96 günde 96 mahallemize ziyaret

Gündem Yayın: 18 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2024 14:10:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“HİZMETTE AYRIM YAPMAMIZI KİMSE BEKLEMESİN ”

Salman-ı Park Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve yoğun bir katılımın olduğu toplantıda konuşan  Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Yurttaşlarımız ile köprü vazifesini üstlenecek olan muhtarlarımızla ortak hareket edeceğiz. Yıllardır siyasetin içerisinde olmam nedeniyle muhtarlarımızı yakından tanıyorum. Yeni seçilen muhtarlarımız ile de seçim çalışmalarında tanışma fırsatımız oldu. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun. Birlikte hareket ederek güzel çalışmaların altına imza atacağımıza inanıyorum. Tüm muhtarlarımız emin olsun, hizmetlerimizde siyasi ayrım yapmaksızın eşit ve adil bir yol izleyeceğiz” dedi.

“MUHTARLARIMIZLA SIKÇA BİR ARAYA GELECEĞİZ ”

Mahalle muhtarlarıyla sıkça bir araya geleceklerini belirten Başkan Tekin, “ Çalıştay olarak gerçekleştireceğimiz toplantılarımızda mahalle muhtarlarımızın taleplerini dinleyip  mutabakata varılan zamanlarda eksiklikleri ortadan kaldırmak adına hizmet sözleşmesi yapacağız. Hem ben hem de muhtarlarımız çalışmaların takipçisi olup çalışmaların aksamaması adına üzeremize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz” diye konuştu.

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Konuşmasının ardından muhtarların hayırlı olsun dilekleri ve taleplerini dinleyip notlar alan Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin konuşmasını şöyle tamamladı, “ Genelde tüm muhtarlarımızın talepleri birbiriyle aynı paralelde. Yakın bir zamanda mahallelerimizde yapacağımız çalışmalar ile sorunları  ortadan kaldıracağımıza inanıyorum.”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan ve yönetim kurulu üyeleri ile Meclis üyelerinin de bulunduğu toplantı sonrasında günün anısına Başkan Tekin mahalle muhtarlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.