ÇGC'den Emniyet Müdürü Arikan'a ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri Adana İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan'ı makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2024 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2024 12:44:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ÇGC Başkanı Esendemir,  ziyarette yaptığı konuşmada cemiyet hakkında bilgi vererek, "15 Nisan 1975’de kurulan Çukurova Gazeteciler Cemiyet ülkemizdeki Kamu yararına dernekler statüsünde olan 5 gazeteciler Cemiyetinden biridir. Üyelerimizin tamamını Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından verilen basın kartı taşıyan arkadaşlarımızdır" dedi.

Göreve başladığı ilk günden beri kent halkının sempatisini kazanan, halkın huzuru ve kent asayişinde birçok yeni uygulamayı hayata geçiren Arıkan’ı tebrik eden Başkan Esendemir, başarı dileğinde bulundu.

Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ise Adana’nın dinamik bir şehir, insanlarının da sıcak kanlı olduğunu belirterek, “Ülkemizin her köşesi ayrı bir değer ancak, Adana’da da görev yapıyor olmaktan çok mutluyum” dedi.

Adana’nın tanıtımının önemine dikkati çeken Arıkan, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına da dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nı örnek gösterdi. Yurtiçi ve yurtdışından toplamda yaklaşık 1.5 milyon kişinin kente geldiğini anımsatan Emniyet Müdürü Arıkan, huzur ve güven ortamında insanların dostluk ve kardeşlik duygularıyla hoşça vakit geçirdiklerini ifade etti.

Gazetecilerin kentin imajına fayda sağlayacak haberlere daha çok yer vermelerini arzu ettiğini belirten Emniyet Müdürü Arıkan, “Bizler devletimiz nereyi işaret ederse orada görev yaparız. Yani siz hancı biz yolcuyuz. Burada bulunduğumuz süre içerisinde bu güzel kente ne kadar değerli hizmetler bırakırsak o kadar kendimizi mutlu hissederiz” ifadelerine yer verdi.

ÇGC yönetim kurulu üyeleri, Adana’ya dair güzel duyguları ve hizmetleri için Arıkan’ı tebrik ederken, başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Ziyarete; ÇGC Başkanı Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcıları Dilek Akın ve Hüseyin Arat, Mali Sekreter Süreyya Uri, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan katıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.