MERSİN DERBİSİNE ANLAMLI VEFA
U17 Gelişim Ligi 10. Grup’ta oynanan Mersin derbisi öncesinde Akdeniz Belediyespor ve Yeni Mersin İdmanyurdu takımları, hayatını kaybeden Çukurova İdmanyurdu Spor Kulübü U17 takımı oyuncusu Fırat Kayar’ı unutmadı.

HABER VE FOTOĞRAF: HÜSEYİN AZAR
Her iki takımın futbolcuları, üzerinde “#FıratKayarÖlümsüzdür” yazılı pankartla sahaya çıktı. Genç futbolcuların bu anlamlı davranışı, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı.
Eylül 2026’da dokuzuncu kattan dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayatını kaybeden Fırat Kayar, 6 yıldır Çukurova İdmanyurdu Spor Kulübü bünyesinde futbol oynuyordu. Genç futbolcunun vefatı, Mersin spor camiasında büyük üzüntüye neden olmuştu.
Yaşasaydı U17 Ligi’nde forma giyecek olan Fırat Kayar’ı unutmayan genç futbolcular, derbi öncesinde sergiledikleri bu anlamlı davranışla vefanın ve dostluğun futboldaki en güzel örneklerinden birini gösterdi.
#keşfet #keşfetedüş #keşfetteyiz









