G-XTDENW5LW2

YUMURTALIK BELEDİYESİ’NDEN 5 MAHALLEDE ZABITA DENETİMİ

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, belediye hizmetlerinin yalnızca fiziki çalışmalarla sınırlı olmadığını, vatandaşların sağlığını ve günlük yaşam güvenliğini korumanın da önemli bir belediyecilik sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Gündem Yayın: 04 Kasım 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2026 10:33:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yumurtalık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde halk sağlığını, huzurunu ve güvenliğini korumaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yeşilköy, Kırmızıdam, Şeyhganim, Kaldırım ve Zeytinbeli mahallelerinde denetim ve yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında mahallelerde yıpranan Türk bayrakları yenileriyle değiştirilerek bayrağa yakışır bir görünüm sağlandı. Ekipler ayrıca bakkal, kasap ve çay ocaklarında hijyen koşulları, ürünlerin son kullanma tarihleri ve iş yeri ruhsatlarına yönelik kontroller yaptı.

“VATANDAŞIMIZIN HUZURU İÇİN SAHADAYIZ”

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle her alanda hizmet çeşitliliğini artırmaya gayret ettiklerini belirten Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, belediye hizmetlerinin yalnızca fiziki çalışmalarla sınırlı olmadığını, vatandaşların sağlığını ve günlük yaşam güvenliğini korumanın da önemli bir belediyecilik sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçenin bütün mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Altıok, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamalarını önemsediklerini ifade etti.

“DENETİMLERİMİZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK”

İşletmelerin mevzuata uygun faaliyet göstermesinin ve vatandaşlara sağlıklı hizmet sunmasının önemine dikkat çeken Başkan Altıok, zabıta ekiplerinin denetimlerini düzenli olarak sürdüreceğini belirterek, “Yumurtalık'ta yaşayan her vatandaşımızın sağlığı, huzuru ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Mahallelerimizde hem ortak değerlerimize sahip çıkıyor hem de halkımızın sağlığını korumak için gerekli denetimleri gerçekleştiriyoruz. Daha temiz, daha düzenli ve daha güvenli bir Yumurtalık için ekiplerimiz sahada olmaya devam edecek” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
G-XTDENW5LW2