“15 Temmuz turnusol görevi de gördü”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 14 Temmuz 2024 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2024 13:00:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türkiye’ye, Türk Milleti’ne yönelik her türlü ihanet ve husumete karşı canı pahasına mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda; Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’da düzenlediği kanlı darbe girişiminde Türkiye’nin çok büyük bir badire atlattığını vurgulayarak, “Çok şükür ki emperyalizmin uşakları değil Türkiye kazandı, Türk Milleti kazandı.” ifadesini kullandı.

“HİZMET DEĞİL, İHANET HAREKETİ”

Başkan Kanlı, mesajında devamla şunları söyledi:

“Uzun yıllardır milletimizin inancını, milli duygularını istismar ederek, bukalemun gibi renk değiştirerek kendini gizleyen sözde ‘Hizmet hareketi’nin aslında ‘İhanet hareketi’ olarak çalıştığı, Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin en sinsi ve en acımasız düşmanı olduğu 15 Temmuz vesilesiyle daha net ortaya çıkmıştır.”

“EMPERYALİZMİN KİRALIK MAŞALARI”

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi 15 Temmuz ihanet saldırısı, başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, hayatın her alanına, toplumun her kesimine zalim ve zehirli bir plan dâhilinde yuvalanmış emperyalizmin kiralık maşaları eliyle yapılmıştır. Zaman içinde palazlanan FETÖ, en sonunda Türk milletine silah çekmiştir.”

“O GECEDE KİMİLERİ MAKAM BEKLERKEN…”

“15 Temmuz ihaneti esasen turnusol görevi de görmüştür. 15 Temmuz gecesinde ve devam eden süreçte Türkiye’nin yanında olanlar ve karşıda duranlar, dost ve düşmanlar daha net anlaşılmıştır. Kimileri o karanlık gecede Tv’lerden ihaneti izleyerek, ellerini ovuşturarak FETÖ’den makam beklerken, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde Milliyetçi – Ülkücü Hareket milli iradeden yana net tavır koymuştur.”

 “ÜZERİMİZE DÜNYA GELSE BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİZ”

“Bu vesileyle ifade etmek isterim ki hiçbir hasım niyet ülkemizi, milletimizi bölemeyecek, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine engel olamayacaktır. Türkiye’ye, Türk Milleti’ne yönelik her türlü ihanet ve husumete karşı canımız pahasına mücadeleye devam edeceğiz; üzerimize dünya gelse asla bu yoldan dönmeyeceğiz! Bu duygu ve düşüncelerle; aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize esenlikler diliyor, ‘Cenab-ı Allah ülkemizi her türlü şerden korusun’ niyazında bulunuyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.