Ersoy, “14 Mayıs’ın telafisi yoktur!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve Adayı Ayşe Sibel Ersoy, “14 Mayıs’ta yapılacak tercih en kolay tercihtir. 14 Mayıs’ın telafisi yoktur; tarafını seç, rahat et!” ifadeleriyle seçmen kitlesine önemli mesajlar veriyor.

Siyaset Yayın: 26 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 26.04.2023 14:06:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Hemşehrileriyle sohbet edip, sorunlarını dinliyor

MHP Adana Milletvekili ve 28. Dönem Adana Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy, tevazu sahibi kişiliği, gayreti ve yardımseverliğinin yanı sıra sorunlara çözüm odaklı samimi yaklaşımıyla sahada büyük ilgi görüyor. Ersoy, sadece seçim çalışmaları yapmıyor aynı zamanda hemşehrileriyle sohbet edip, sorunlarını da dinliyor.

“ABD, AB neden muhalefeti destekliyor?”

MHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayşe Sibel Ersoy, seçimin önemini ise çarpıcı tespitlerle gündeme getiriyor:

“ABD Başkanı Biden’in ‘Erdoğan’a karşı muhalefeti destekleyeceğiz’ şeklinde açık ifadesi var. ABD, başta Fransa ve diğer AB ülkeleri hepsi Millet İttifakı’na, muhalefete neden destek veriyor; düşünmek lazım!”

 “Çok dikkat etmemiz gerekiyor”

MHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayşe Sibel Ersoy “Dolayısıyla, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimde; Türk Milletini Anadolu’dan çıkarmak isteyenlerle, Türkiye’nin açık düşmanlarıyla gönül birliği içinde olmak, onların yönlendirdiği muhalefete destek vermek, Türkiye’nin bölünmesine, imha edilmesine bilerek veya bilmeyerek onay vermek demektir.” şeklinde uyarılarda bulunuyor.  

“14 Mayıs seçimi iki zıt ittifak arasında”

Ayşe Sibel Ersoy “Birbirine benzer iki seçenek arasında tercih yapmak zordur ama 14 Mayıs seçimi ise iki zıt ittifak arasındadır. Bir tarafta Türk ve Türkiye Yüzyılını inşa etmeye yeminli Cumhur İttifakı, diğer tarafta Türkiye’nin düşmanları ve o düşmanların destek verdiği bir muhalefet var. O yüzdendir ki 14 Mayıs’ta yapılacak tercih en kolay tercihtir. 14 Mayıs’ın telafisi yoktur; tarafını seç, rahat et!” mesajı veriyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.