24 Takım Özgür Özsoy için mücadele edecek

Sağlık-Sen Adana Gençlik Kolları'nın düzenlediği Özgür Özsoy Futbol Turnuvası Adana UMKE ve Yüreğir Devlet Hastanesi futbol takımları arasında oynanacak karşılaşma ile start alacak.

Spor Yayın: 28 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.04.2023 13:57:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HABER: HÜSEYİN AZAR

Adana Sağlık İl Müdürlüğü sahasındaki karşılaşmaya 24 sağlık kuruluşu futbol takımı katılacak. 29 Nisan Cumartesi saat 16:00'da Adana UMKE ve Yüreğir Devlet Hastanesi futbol takımlarının karşılaşacağı açılış maçını AK Parti Adana Milletvekili Adayı Sunay Karamık, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Halil Nacar, Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennidoğlu ve da izleyecek.


YOĞUN KATILIM
Merhum Özgür Özsoy'un camiada sevilen bir isim olduğunu ifade eden Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, karşılaşmalara yoğun seyirci katılımı beklediklerini ifade etti.
Nennioğlu, çekişmeli ve keyifli bir atmosferde olacağını ifade ettiği maçlara tüm sağlık çalışanlarını da davet ederken, tüm takımlara da başarılar diledi. Lig usulü olarak 6 grup halinde düzenlenecek futbol turnuvası sonucu grupların 1. ve 2'ncileri çeyrek finale çıkacaklar. Daha sonra eleme usulüyle yarı final ve final maçları yapılacak. Final Karşılaşması 13 Mayıs 2023 tarihinde oynanacak.

GRUPLAR ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU
A GRUBU: Adana UMKE, Özgür Özsoy Vefa, Kardiyospor, Hukuk ve Muhakemat
B GRUBU: Yüreğir Devlet Hastanesi, Çocuk Yoğun Bakım, Çukurova Devlet Hastanesi, YGAP Spor
C GRUBU: Beyin Cerrahiyspor, 112 Gençlikspor, Çukurova Üniversitesi, Ceyhan Devlet Hastanesi
D GRUBU: Çukurova Fizanspor, Kozan Devlet Hastanesi, Ataspor, Yetişkin Acil
E GRUBU: İmamoğlu Devlet Hastanesi, Türkgücü, Gangal FC
F GRUBU: Seyhan Radyoloji Spor, Personel United, Ruh Sağlığı, AŞH Ameliyathane
Karşılaşma gün ve saatleri şu şekilde:

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.