"ABDULLAH TORUN YÜREĞİR’DE İSTENMİYOR"

Yeniden Refah Partisi Yüreğir ilçe toplu istifalar ile teşkilatsız kaldı

Siyaset Yayın: 24 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 24.02.2024 17:35:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) Yüreğir İlçe Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Abdullah Torun, parti tabanını karışırdı ve istenmeyen adam ilan edildi. Yönetimi ve meclis üyesi adayları ile birlikte topluca istifa eden Yüreğir İlçe Başkanı Atilla Baruğ, “Süte su karıştı, söze yalan” diyerek zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Ayrıca diğer partilerde yer bulamayan isimlerin Abdullah Torun, tarafından meclis üyesi yazılmasıda Yeniden Refah Partisi Yüreğir ve tüm partililerin tepkisini aldı.

ESKİYE RAĞBET OLSA BİT PAZARINA NUR YAĞARDI
Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Atilla Baruğ, Yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarının tamamı partiden istifa ederken, “Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı." dediler.

YAPAMAYACAĞI SÖZLER VEREN TUTARSIZ BİRİ
Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Atilla Baruğ, “Abdullah Torun'un tutarsız eylem ve söylemleri, her gördüğüne yapamayacağı sözler vermesi bizleri rahatsız etmiştir. Gönüllü dava erlerinin kalpleri kırılmış ve olaya tamamen hesabı bakmaları istenmiştir.
Ezcümle böyle şaibeli bir sürecin içinde bulunmamak adına ilçe teşkilatı ve meclis üyesi adaylarımız ile kıymet verdiğimiz Yeniden Refah Partisi'ndeki tüm görevlerimizden istifa ediyoruz” demişti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.