Abdurrahman Bilir'in rozetini Özdağ taktı

Adana'nın saygın, sevilen iş insanlarından biri olan Abdurrahman Bilir, 25 Aralık'ta Adana bağımsız milletvekilliği adaylığıyla çıkmış olduğu yola, Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte Zafer Partisinde devam etme kararı aldı.

Siyaset Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 10:24:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana il başkanı Ayhan Binboğa ve Seyhan ilçe başkanı Halit Akkuş'la birlikte, Zafer Partisi genel merkezine giderek, partili olan Abdurrahman Bilir'e rozetini, genel başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ takarak, partimize hoşgeldin dedi.

Bilir, Aralık ayında bağımsız milletvekili olarak çıkmış olduğu yolda, kendisi için en doğru adres olduğunu düşündüğü Zafer Partisi'yle yola devam etme kararı aldı.


Abdurrahman Bilir, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada: "Ben, memleketime daha hizmet için çıktığım bu yolda, kendisine büyük saygı duyduğum Ümit hocamla birlikte, elimi taşın altına koyarak, daha yaşanılabilir, daha adaletli ve refah düzeyi olması gerektiği yerde bir ülkeye çevirebileceğimiz Türkiye için, Zafer Partisi ailesine katılarak, vatanıma hizmete talip olduğum için, Adana milletvekilliğine adaylığımın müracaatını parti genel merkezinde yapmış bulunmaktayım. Öncelikle bana partisinin kapısını açan sayın Ümit Özdağ'a, Adana il başkanı Ayhan Binboğa'ya ve Seyhan ilçe başkanı Halit Akkuş'a teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.