ADANA 01, TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Yeni sezonda 2.futbol liginde mücadele edecek olan Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü'nde transfer çalışmaları devam ediyor. Menemen Futbol Kulübü'nden orta saha oyuncusu Özkan Yıldırım ile sağ bek oyuncusu İsmail Erdoğan, Bulut İnşaat Adana O1 Fut

Spor Yayın: 04 Ağustos 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2024 21:14:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 32 sn.
Google News

İmza töreninde Başkan Menderes Kutlu, Başkan Yardımcıları Bora Dağlıoğlu ile Yaşar Öz, Genel Kaptan Burak Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Sercan Şimşir ile Ömer Çetin hazır bulundu. 

Başkan Kutlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, transferde önemli oyuncuları takımlarına kazandırdıklarını ifade ederek, "Yeni sezonda mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin. Halkın takımı olarak, yeni sezonda herkesi yanımızda görmek istiyoruz" dediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.