Adana 1954 FK'dan stad atağı

Yeni sezonda 3. Futbol Liginde mücadele edecek olan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni sezon öncesi öncelikle stat sorununu çözmek için kolları sıvadılar.

Spor Yayın: 03 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.03.2023 11:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın önderliğinde Muharrem Gülergin Stadı’nın lig oynanacak konuma gelmesi için gerekli adımları attılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile görüşen Adana 1954FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Muharrem Gülergin Stadı’nın lig oynanacak kriterlere yeni sezonda yetiştirilmesini istiyorlar. 

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin stat için vermiş olduğu mücadeleye AK Parti MKYK üyesi ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da tam destek veriyor. Başkan Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni sezonda kentimizi 3.Futbol Liginde en iyi şekilde temsil etmek adına üzerlerine düşeni yapacaklarını ancak stat sorunlarının yeni sezona yetiştirilmesini bekliyorlar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.