Adana Anatolia Rotary Kulübü’nde yeni başkan Ender Kunt

Mesleklerinde önemli isimlerinin hizmet ettiği, insan hayatına dokunan ve fark yaratan projelere imza atan Adana Anatolia Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni yapıldı. Başkan Çağla Tokkuzun, Başkanlığı Ender Kunt'a devretti.

Gündem Yayın: 09 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 09.06.2024 11:14:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Düzenlenen devir-teslim törenine 2024-2025 Guvernörü Kerem Muradi ve eşi Pınar Muradi ile guvernör yardımcıları, komite başkanları, Adana'da faaliyet gösteren diğer kulüp başkanları ve üyeler katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını başkan Çağla Tokkuzun yaptı.

Tokkuzun, "Başkanlık görevini bana takdim ettiklerinde biraz düşünceliydim ama, üyelerimizin ve dönemdaş başkanlarımızın desteği ile 1 seneyi tamamladık. Görevi devrettiğimiz başkanımız Ender Kunt'un da çıtayı dahada yukarıya çıkaracağını inanıyoruz ve her zaman yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Tokkuzun, 1 yıl boyunca projelerde destek olan üyelere ve dönemdaş başkanlara plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından 2023-2024 dönem başkanı Çağla Tokkuzun  başkanlık kolyesini Ender Kunt'a devretti.  Ender Kunt yeni dönem bayrağını 2024-25 Guvernörü Kerem Muradi ile birlikte açtı.

Başkanlık görevini devralan Ender Kunt ise şunları söyledi."Temel hedefimiz devraldığımız kulübümüzü daha ileri taşımaktır. Napolyon ‘Taklit edilemeyen tek şey cesarettir ‘demiş. Ondan çok önce Büyük İskender bilinen dünyayı fethederken bunu düstür edinmiştir. Ve bize yol gösteren cesaret ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk‘te en kapsamlı şekliyle vücut bulmuştur. İşte Rotary başkanı olmakta bu cesareti gösterebilmektir. Cesur şekilde elimizi taşın altına koyacağız ve tüm canlıların hayatına dokunacağız . Rotary Sihri ile fark yaratacağız''

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.