ADANA-BELEMEDİK TURİSTİK TREN SEFERLERİ BAŞLIYOR

12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Adana-Belemedik-Varda rotası çizecek olan turistik tren seferlerinin tanıtımı Adana Valiliği'nin evsahipliğinde, Çukurova Kalkınma Ajansı organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 20 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.04.2024 16:15:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Adana'da faaliyet gösteren STK temsilcilerinin yanı sıra CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Deva Adana Milletvekili Sadullah Kısacık Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut,  Pozantı Belediye Başkani Ali Avan; ATB Başkanı Şahin Bilgiç ve çok sayıda gazetecinin katılım sağladığı kafileyi Pozantı Belediyesi ağırladı.

Torosların eşsiz doğasını tren ile deneyimlyemek isteyenler için Adana-Belemedik arasında başlatılan tren seferleri, tren turizminin Çukurova Bölgesi'nde ilk uygulama olması hedefleniyor.

Adana Valiliği, TCDD Taşımacılık A.Ş. Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Ticaret Odası, Pozantı Belediyesi, Karaisalı ve ÇUKTOP işbirliği ile hayata geçirilecek projenin yerli ve yabancı turistlerin bölgeye olan ilgisini artırması bekleniyor.


VARDA KÖPRÜSÜ'NDE MOLA VERİLDİ
Belemedik'te kahvaltı  yapıp, fotoğraf çekilen katılımcılar daha sonra Karaisalı ilçesinde bulunan Varda Köprüsü'ne geçti. Köprüde de yaklaşık 1 saat fotoğraf çekip vakit geçiren ekip daha sonra Adana'ya döndü. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.