Adana Demirspor Kluivert anlaştı

Süper Lig'de geçen sezon Montella yönetiminde 4. olan Adana Demirspor, yeni sezon için Patrik Kluivert ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Spor Yayın: 30 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2023 18:11:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Dünyaca ünlü futbol efsanesi Barcelona'dan Adana Demirspor'u tercih etti. Süper Lig'de geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Adana Demirspor, önümüzdeki sezon için daha iddialı bir takım kurmanın planları içerisinde. Bu kapsamda ünlü yıldız futbolcularla da görüşmelere devam ediyor. Mavi Şimşekler teknik direktörlük için eski efsane futbolcu Patrick Kluivert ile anlaşma sağladı. Kingsley Schindler'i isteyen Adana Demir, geçen sezonun flaş ismi Borini'yi de listeye aldığı öğrenildi.

TRANSFERİ HIZLANDIRDI
Geçtiğimiz sezon Vincenzo Montella yönetiminde müthiş bir yılı geride bırakan Adana Demirspor, sonrasında İtalyan hoca ile yolları ayırmıştı. Lacivert-Mavililer, gelecek sezon ise Konferans Ligi'nde mücadele edecek ve bu yüzden güçlü bir kadro kurma peşinde. Mavi Şimşekler'de teknik direktörlük için eski efsane futbolcu Patrick Kluivert ile yapılan görüşmeler sonucu anlaşma sağlandı. 46 yaşındaki çalıştırıcı, ilk kez teknik adam olacak. Daha önce Twente U-21, Ajax-U19'da görev yapan Hollandalı, PSG'de sportif direktör, Barcelona'da ise gençlik gelişim bölümünde görev yapmıştı. Son olarak Curaçao'da geçici hocalık yapan Kluivert, Adana Demirspor'un müthiş taraftarıyla buluşacak. Mavi Şimşekler, transferde de büyük oynayacak. Köln ile kontratı sona eren Kingsley Schindler ile görüşen Adana Demir, yıldız sağ kanadı da renklerine bağlamak istiyor. Adana ekibinin listesindeki bir diğer ismi de geçen sezon Karagümrük'te harikalar yaratan Fabio Borini olacak. Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de çok istediği İtalyan hücum oyuncusunun kontratı bitti.


LİSTEDE URUGAYLI DA VAR
Adana Demirspor'un dünyaca ünlü Uruguaylı golcüyü transfer etmeye çalıştığı da ortaya çıktı. Adana Demirspor, teknik direktör için çalışmalarını sürdürürken, transferde de çok büyük bir hedefe yöneldi.
İspanyol basınından İspanyol Estadio Deportivo'ya göre Adana Demirspor dünyaca ünlü yıldız forvet Edinson Cavani için girişimlere başladı.
Haberde Adana Demirspor'un Cavani'nin kardeşi ve menajeri Nando Guglielmone'yle ilk görüşmeyi yaptığı belirtildi. Valencia'nın, 36 yaşındaki yıldızla kadrosunda yüksek ücretli bir oyuncuyu boşaltmak için ücretsiz olarak ayrılmasına izin verebileceği ileri sürüldü. • Kaynak: egemengzt.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.