ADANA DEVECİLERİ İFTARDA BULUŞTU

Adana Devecileri Derneği ve Deveci Spor Kulübü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği toplu iftar programı yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 26 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 26.03.2024 13:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Adana Devecileri tarafından Ramazan ayında geleneksel hale getirilen iftar buluşmaları devam ediyor. Ramazan ayında Devecileri bir arada buluşturan Deveci Spor Kulübü Başkanı Faruk İncesoy,  Adana Devecileri Başkanı Mehmet Dekeli, Denetleme Kurulu Başkanı Yusuf Çay ve Dernek Yönetim  Kurulu Üyeleri Adana Devecileri Dernek binasında kurduğu iftar sofrasına yüzlerce Deveci ve dostları katılım sağladı.

Kurulan iftar sofrasında katılımcılar orucunu birlikte açtı. İftar programı öncesi ve sonrası tasavvuf müzik dinletisi gerçekleştirildi.

İftar yemeğine,  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ak Parti Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Yalçın Limoncu, MHP Çukurova Belediyesi İlçe Meclis Üyesi Oman Emir, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.

Yemekte, Dernek Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Hayatını kaybetmiş her bir insanımıza ve Adana Devecilerinin vefat eden bireylerine Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet, makamları ali olsun diye dua ediyoruz.

 

Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı bu yıl 5 nci sini gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyoruz. Bu iftar dolayısıyla Deveciler ve dostlarıyla bir araya gelmek, yüzlerini görmek, enerjileriyle birlikte olmak inanın ki bizleri ve Adana Devecileri Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği ve Deveci Spor Kulübü Yönetim Kurulu arkadaşlarımızı motive ediyor.

İnsanlar arasında dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır.

Bizler, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz.

Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz.  Adana Devecileri olarak sosyal sorumluluk projelerimizi sürdürüyoruz ve bunları yapmaya gayret ediyoruz.

Bu tür etkinliklerimizde Deveciler ve dostları her daim yanımızda oluyor. Tüm Katılımcılara ve burada olamayan tüm dostlarımıza hayırlı ramazanlar diliyoruz.

Bugün buraya Katkı sağlayan ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz" dendi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.