Adana Sağlık Çalışanlarının Sorunları Masaya Yatırıldı

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu ve sendika üst yöneticileri Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ile toplantıda bir araya geldi.

Gündem Yayın: 10 Temmuz 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2024 15:36:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Gerçekleştirilen toplantıda sendika temsilcileri saha da çalışan sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerilerini Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar ‘a dile getirirken sorunlar tek tek ele alındı çözümler masaya yatırıldı.
 
Sahada Yetkili Masada Etkili Sendika Sağlık-Sen
 
Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ ın her konuya duyarlılıkla yaklaştığını ve çözüm odaklı olduğunu ifade ederek, ‘’Saha da günlerdir tüm sağlık tesislerini ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya gelip onların sorunlarını not alıp çözümler için kurum amirleri ile çözüm arıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda ise önemli konuları İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar beye ilettik kendisine çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ediyorum. Sağlık Çalışanları şundan emin olsun saha da yetkili sendika olduğumuz gibi sorunların çözülmesi konusunda her masada da etkili sendika Sağlık-Sen olmuştur.’’
Sorunları Değerlendirdiğimiz Verimli Bir Görüşme Oldu
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Tesislerimiz, çalışma arkadaşlarımız ve hizmetlerle ilgili sorunları değerlendirdiğimiz verimli bir görüşme oldu. Sendika yetkililerimiz ile belirli aralıklarla biraraya geliyoruz ve bu devam edecek. Birkez daha ziyaretleri için çok teşekkür ederim” dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.