ADANA'DA HUZUREVİ SAKİNLERİNE BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ

Adana Huzurevi’nde düzenlenen Babalar Günü etkinliği unutulmaz anlara sahne oldu. Müdür Nazmi Büyükyağbasan tek tek ziyaret edip ellerini öptüğü huzurevi sakinlerinin Babalar Günü'nü kutladı.

Yaşam Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 10:48:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Babalar Günü, huzurevi sakinlerine yönelik özel bir etkinlikle kutlandı. Huzurevi yönetimi ve personeli, huzurevi sakinlerinin Babalar Günü'nü unutulmaz kılmak için titizlikle hazırlanmış bir program düzenledi.

Özel Hediyelerle Gelen Sevinç

Babalar Günü etkinliğinde, özel olarak hazırlanan ve huzurevi idarecileri ile personelleri tarafından verilen hediyeler, huzurevi sakinlerinin yüzlerinde tebessüm oluştururken her birinin gözlerindeki mutluluk, bu özel günde hatırlanmanın ne kadar anlamlı olduğunu gösterdi.

Sohbetler, paylaşılan anılar ve birlikte geçirilen keyifli anlar, tüm katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattı. Özel bir günde hatırlanmış olmanın sevincini yaşayan huzurevi sakinleri Babalar Günü'nün tadını çıkarırken, onların mutluluğu huzurevi yönetimi ve çalışanları için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Müdür Büyükyağbasan'dan Önemli Açıklamalar

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nazmi Büyükyağbasan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; "Babalar Günü vesilesiyle burada bulunan tüm babalarımızın bu özel ve güzel gününü kutlamak ve onlara olan saygımızı göstermek istedik. Onların bizlere kattığı değerleri asla unutamayız. Bugün, onların mutluluğunu paylaşmak ve birlikte güzel anılar biriktirmek için bir araya geldik" dedi.

Yaş almış olmanın sadece fiziksel bir durum olmadığını, ruhsal ve duygusal anlamda da desteklenmesi gereken bir süreç olduğunu vurgulayan Büyükyağbasan; "Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi olarak, büyüklerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu ve onlara olan sevgimizi her fırsatta göstermeye devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Huzurevimizde kalan misafirlerimiz kurumumuzun temel taşlarıdır ve onların mutluluğu bizim öncelikli görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Huzurevinde kalan insanların her birinin, kendi hikayesiyle, toplum hayatına değer katan isimler olduğunu da sözlerine ekleyen Nazmi Büyükyağbasan bu vesile ile tüm babaların Babalar Günü'nü de kutladı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.