ADIYAMAN: BİRLİK İÇİNDE YOLA DEVAM EDİYORUZ

Yeni sezonda 2.Lig’de mücadele edecek olan Bitexen Adana 1954 FK, yeni sezon öncesi işi çok sıkı tutuyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Adıyaman, halkın takımı olarak birlik ve beraberlik içerisinde yollarına devam ettiklerini söyledi.

Spor Yayın: 02 Haziran 2024 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2024 11:13:00
Editör - Hüseyin Azar
Okuma Süresi: 35 sn.
Google News

İki yılda iki şampiyonluk yaşadıklarını anlatan Bitexen Adana 1954 FK’nın Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Adıyaman, “Yeni sezonda da şampiyonluk yolunda herkesin desteğine ihtiyacımız var. Milletvekilleri, belediye başkanları ve tüm Adanalıları yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yeni sezonda iç saha maçlarını Adana’da oynamayı planladıklarını dile getiren Aykut Adıyaman, “Ali Hoşfikirer Stadı’nın lig oynanacak duruma gelmesi adına gerekli çalışmaların yapılmasını istiyoruz. İç saha maçlarımızı Adana’da oynayarak muhteşem taraftarımızla kucaklaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.